Vi använder cookies på vår webbplats. För mer information om vilka cookies vi använder, klicka här

Friluft

Friluft

Fånga de små intima ögonblicken i skog och natur

En kopp gott och varmt kaffe från termosen, grillpinnen tas fram, det är såna små ögonblick som gör skogsturen extra minnesvärd! Eller varför inte även grilla korv hemma ute i trädgården?

Praktisk grillpinne! En liten och lätt grillpinne som borde finnas med på alla utflykter. Grillpinnen är teleskopisk och kan skjutas in i handtaget för enkel förvaring i det medföljande nylonfodralet.

Förr 349:- Nu 99,-

Träkåsa med läderrem. Kåsan är handgjord av trä, vilket gör varje kåsa helt unik. Snygg design och lätt att hålla i. Läderremmen gör den perfekt att fästa på ryggsäcken.

Lasergraveras med valfritt namn.

Förr 349:- Nu 199:-

Perfekt till en lunchpaus när du är ute i skog och fjäll. En handgjord träkåsa, helt unik med en stilig design som är enkel att hålla i. Skinnremmen gör att den är helt perfekt att fästa utanpå ryggsäcken. Tillsammans med en träbricka av bambu. Båda graveras med samma namn.

Förr 498:- Nu 349:-

Besticken du vil ha med på nästa utflykt! Praktiska bestick av bambu bestående av kniv, gaffel och sked. Levereras i ett fint etui av filtmaterial. Med graverat namn på alla tre delar är detta den perfekta gåvan till alla som älskar att ta korta eller långa utflykter i vår egen vackra natur!

Från 129:-

Se vårt stora utbud av sittunderlag med broderade namn! Sittunderlagen kan hålla dig skön och varm när du är på promenad i skogen, på fjället eller vid havet. Använd sittunderlaget i utemöblerna kalla kvällar så håller du dig varm. Den kan även användas vid kabinväggen, i bilbarnstolen och många andra ställen.

Från 199:-

Den mångsidiga buffen med mikrofibermaterial som andas. Morfen är en multifunktionell hals som kan användas till nästan vad som helst. Perfekt till höst och vinter. Använd den som halsduk, bandana, huvudband eller vad du vill!

Förr 168:- Nu 100:-

Fallande ordning