Vi använder cookies på vår webbplats. För mer information om vilka cookies vi använder, klicka här

Historien bakom den unika broderade gåvan

Vårt namn följer oss genom livet och är något av det käraste vi har. nameOn har sedan starten 1992 varit en av Skandinaviens främsta leverantörer av personliga gåvor med broderi. Med en entusiasm för brodering och textilier har vi omsorgsfullt valt ut exklusiva produktkollektioner som passar särskilt bra för brodering, samtidigt som de även innehåller ett praktiskt värde.

Produktionen
Vi broderar alla våra produkter i våra egna lokaler, vilket ger oss unik kunskap och en översikt över hela produktionsprocessen.

Nöjdhetsgaranti
Det handarbete vi utför tar vi på allvar. Därför är det viktigt att du blir lika nöjd som vi är med din skräddarsydda produkt. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med din produkt och om du inte är nöjd lovar vi dig pengarna tillbaka. 

Om du är osäker på om färgen eller modellen passar är det viktigt att du först kontaktar oss och eventuellt beställer en rimlig vara utan brodyr, såsom en tvättlapp, innan du beställer större mängder broderade produkter, då vi inte kan byta broderade produkter.

 

 

Broderingen
Alla produkter broderas med silkeslen tråd av finaste kvalitet. Vi använder oss av Madeira-tråd, som anses vara en av marknadens bästa för brodyr. Produktionen sker i våra egna lokaler. Vi kan brodera både namn och Initialer. Initialer broderas på det här sättet:


Läs mer om brodering här!

Textilierna
Våra handdukar är av en speciellt utvald kvalitet för största möjliga komfort. Alla våra frottéprodukter är testade och godkända av den internationella standarden för textilier OEKO-TEX® Standard 1000. Denna certifiering innebär en garanti för att textilierna inte innehåller skadliga ämnen av någon sort och kan därför enkelt användas av allergiker och nyfödda. Vi kontrollerar alltid kvaliteten på frottén innan vi sätter igång och broderar på den.

Vi belönar dig alltid för att du valt att handla hos oss
Oavsett om du köper varor från oss med eller utan brodering, vill vi belöna dig för att du väljer att handla dina personliga gåvor/produkter hos oss. Därför har vi utformat ett bonussystem som ger dig som kund mervärde för pengarna du investerar hos oss. Läs mer om vårt bonussystem här.