Pure exclusive badhandduk

169,00 kr 299,00 kr

Med namn: 169,00 kr

Artikelnummer: 480400

Vår absoluta bästsäljare! Välj bland många härliga färger i tjock, härlig frotté. 70x140 cm, 100% bomull.

En badhandduk är en badhandduk, men broderad med namn blir den en helt personlig present. En gåva som alltid kommer att bli ihågkommen år efter år. Mjuk och kraftig kvalitet på hela 550 g/m2.

Välj färg: *

Skriv in din text här:

Badhanddukar vävda med tusentals små slingor i en mycket tjock bomullsfrotté - 550 g/m². Underbar frotté att torka sig med! Härlig kvalitet som du kommer att älska och gärna ha flera av. Perfekt present också!

Vi broderar ditt namn - det blir både personligt och snyggt.

Se till att köpa personliga handdukar till hela familjen.
Att få en handduk med broderat namn är en fantastisk present som kommer att uppskattas av mottagaren. Denna handduk kommer att vara unik och personlig och visa att du har lagt ner lite extra ansträngning på att välja en present som kommer att bli ihågkommen och används ofta. Broderiet gör handduken mer elegant och ger den en lyxig utseende samtidigt som det också gör det lättare för mottagaren att hålla reda på sin egen handduk bland andra liknande. Sammantaget är en handduk med broderat namn en fantastisk och personlig present som kommer att bli mycket uppskattad.

Rabatterade priser gäller endast för privatbeställningar med/utan broderat namn eller initialer och upp till maximalt 12 badhanddukar per beställning.

Om gramvikt
När det står att vår frotté är på 550 g/m² innebär det att vikten på frottéen motsvarar 550 gram per kvadratmeter frotté.

Bästsäljare