RAW Skärbräda 32x15x1,5 cm med recept

629,00 kr

Med namn: 729,00 kr

Artikelnummer: 722128

Vi förvandlar ditt familjerecept till ett vackert minne för livet på vår skärbräda i teak

Tillåtna filtyper för uppladdning: jpg,jpeg,heic,pdf,docx,doc

Maximal bildbredd: 5000 px.

Maximal bildhöjd: 5000 px.

Skriv in din text här:

Skärbrädorna, med sin mjuka snygga design och robusta teak, är av högsta kvalitet. Dessa vackra och dekorativa skärbrädor är som gjorda för det moderna nordiska hemmet. Teak är ett fantastiskt material som är otroligt starkt och vackert. Dess egenskaper och utseende låter dig få en del av naturen in i ditt hem. Skärbrädorna kan användas för många ändamål. Varför inte t.ex. ersätta tallrikarna med de mindre skärbrädorna.

Skärbrädor med en lasergraverad kopia av familjens recept kan användas som ett vackert minne att visa upp i ditt hem, och baksidan kan användas för att skära på.

Ett bra sätt att bevara familjetraditionen, dekorera ditt hem med och en minnesvärd present som verkligen väcker känslor!

Det finns nog ett recept i varje familj som gått i arv i generationer. Ett recept som väcker djupa minnen, gör att du vill perfekta det och föra det vidare till dina barnbarn.

Hur ofta försvinner sådana recept? Med sina hemliga ingredienser, skrivna på papper. Låt dem inte gå förlorade för generationerna.

En originell gåva
Nu kan du ge denna unika gåva - ditt favoritfamiljerecept kan återskapas på skärbrädan. Vi återger receptet precis som det är med alla anteckningar och ritningar.

Skicka oss bara en bild på receptet
Du behöver bara skicka oss en bild på receptet så digitaliserar vi och graverar det på en skärbräda.