Monaco & gympapåse

249,00 kr 598,00 kr

Med namn: 249,00 kr

Artikelnummer: 657500

Ge din semester en personlig touch med Monaco Semesterset! Innehåller en broderad necessär och en stilfull gympapåse, båda broderade med ditt namn. Välj mellan flera färger och njut av en organiserad och unik resupplevelse.

Välj färg: *

Skriv in din text här:

Specifikationer:

  • Necessär: Flera fickor, solid dragkedja, bärhandtag
  • Gympapåse: Lättvikt, praktisk stängning med snören, kan användas som axelremmar
  • Material: Slitstark polyester och mjuk bomull
  • Broderi: Personligt namn broderat på alla delar
  • Färger: Svart, limegrön, ljusblå, marinblå, röd

Monaco Semesterset Plus är det perfekta valet för dig som vill resa med stil och funktionalitet. Detta set inkluderar en rymlig necessär och en praktisk gympapåse, båda broderade med ditt namn för en personlig touch.

Necessären är utrustad med flera fickor och fack, så att du enkelt kan organisera dina toalettartiklar. Den robusta dragkedjan och det stadiga bärhandtaget gör den enkel att transportera, oavsett om du är på en lång semester eller en kort resa.

Gympapåsen är lätt och rymlig, perfekt för förvaring av extra kläder, skor eller träningsutrustning. Den har praktiska snören som även fungerar som axelremmar, så att du kan bära den bekvämt på ryggen.

Välj mellan flera snygga färger: svart, limegrön, ljusblå, marinblå och röd, för att matcha din personliga stil. Monaco Semesterset är inte bara praktiskt, utan också en utmärkt gåva till vänner och familj som älskar att resa.

Med Monaco Semesterset kan du resa med både elegans och funktionalitet. Håll dina saker organiserade och ge din semester en personlig touch som skiljer sig från mängden. Gör din resa enklare och mer stilfull med detta kompletta set!

Se mer ▼

Bästsäljare