På jakt efter en unik present?

Idétorka? Har redan allt? Ute i sista minuten (igen)?

Skapa ett bestående minne, på nolltid!
Vi har alltid fascinerats av dessa ögonblick, tankarna och känslorna de frambringar och att få vara med och skapa något bestående. Eftersom ett namn är något som följer oss genom livet och något av det käraste vi har, har det en unik koppling till dessa stunder och relationen till de gåvor vi ger varandra. 

För att bli bestående, krävs även kvalitet, kärlek och omsorg. Med en entusiasm för textiler och brodering arbetar vi med omsorgsfullt utvalda produktkollektioner, särskilt avsedda för brodering och praktiskt framtagna för hela familjen. 

Med över tjugo års expertis inom personliga gåvor med broderier, är vi idag ledande inom det vi gör. Så, det enda du behöver göra är att välja ut en gåva och en broderitext, så är ert ögonblick närmare än du tror.  


Vad kan jag brodera?

Välj din broderingstext
Välj ut det namn eller den text som du vill föreviga din gåva med. Om du önskar något ännu mer exklusivt, är kanske initialer rätt för dig?

En praktisk vs en unik present
Är du praktisk och gillar att ha koll på läget? I dagens snabbrörliga värld är vi många som uppskattar organiserade situationer, t.ex. vid hämtning på dagis. En stor del av oss är även trogna anhängare av olika verktyg genom vilka vi uttrycker vår identitet, t.ex. genom vår heminredning. Praktisk eller unik, vi tror på båda.


Till mamma & Pappa
Våra föräldrar är de som alltid finns där för oss och de som älskar oss villkorslöst. De hjälper oss att hitta vår väg genom livet, plåstrar om oss när vi gör oss illa och förbjuder kanske en del roliga aktiviteter när de vill skydda oss. Liksom de vakar över oss, vakar de även över sina barnbarn och vet alltid när vi inte själva kommer på svaret. Allt detta gör de för att de älskar oss, varför inte göra detsamma och visa dina föräldrar din uppskattning genom en personlig gåva som du skapar själv? Brodera din mammas eller pappas namn på en av våra fina produkter och visa hur mycket du älskar dem!


Till din älskling
Kärleken i ditt liv förtjänar att få det där lilla extra, eller hur? Är det längesedan du överraskade honom eller henne med en omtänksam gåva? Vi vill se till att allt det vi gör och det vi finns till för stöttar dessa ögonblick som ger dig och din älskling glädje och den där speciella känslan av iver. Här föreslår vi två produkter utöver det vanliga, som vi tror att din älskade kommer att älska. Resten väljer du, för att göra presenten ännu mer personlig. Föreställ dig din älskades ansikte när han eller hon får sin gåva!