Handdukar - Välj rätt bland alla våra storlekar & färger.

Materialval som känns & syns.
Frotté-handdukar du kommer att älska.

Vi på nameOn måste erkänna att vi har ett alldeles speciellt förhållande till vår frotté och vi kan väl säga att det är en av de produkterna som engagerar oss mest i vår butik. Närheten och känslan av frottén är något som ligger oss väldigt nära hjärtat. Just därför erbjuder vi specialutvald frotté som är ÖKO-TEX certifierad och alltid i 100% bomull.

En god frotté torkar upp och absorberar fukt på bästa sätt och efter att ha testat olika tjocklekar har vi kommit fram till att frotté som är vävd med tätheteten 540 g/m2 torkar allra bäst. För er som vill ha ännu tätare frotté erbjuder vi också Westports kollektion, som är 550 g/m2.

För att hela familjen ska kunna finna sin alldeles egna favorit låter vi er välja mellan 20 fantatiskt härliga färger i 5 olika storlekar.

 

Vi <3 människorna i våra liv. 
I över 10 år har våra brodyrer varit en fantastisk present 
att ge bort - Till stora som små. De vi bryr oss om.

Oavsett om du handlar till dig själv eller någon annan, så blir produkten du köper unik och personlig när vi broderar namn på den. En handduk är plötsligt inte bara en handduk med namn på, det blir en kär egendom som bara är din och passar perfekt för resor eller övernattingar. En baddrock med dina intialer blir ett exklusivt plagg som du alltid tar med dig när du reser.

Rätt Storlek. För rätt tillfälle
Tvättlapp Handduk HanddukLARGE Badhandduk Strandhandduk
Rätt Storlek. För rätt tillfälle
Tvättlapp Handduk HanddukLARGE Badhandduk Strandhandduk
Sommarens alla färger